söndag 15 januari 2012

Hemma hos

Vårgårdahus var inte ett av de företag vi hade valt att titta närmare på efter att vi hade letat i djungeln av husföretag.  Men då Fs kusin låg ett år före oss i husbyggandet och var mycket nöjda med Vårgårdahus bestämde vi oss tillslut för att träffa dem också. Ett beslut som vi är väldigt glada över idag :) I somras gjorde Vårgårdahus en Hemma Hos-artikel hos Fs kusin som nu finns på deras hemsida och även trycks i årets katalog. Artikeln från deras fina hus finns HÄR . Även vårt bygge nämns i slutet :)

I veckan hade vi vvs-firman här som bytte blandaren till badkaret och fixade den läckande takduschen. Upptäckte efter att vi hade flyttat in att blandaren inte var den modellen som vi hade beställt. Men nu sitter rätt modell på väggen.

2 kommentarer:

  1. Hej! Superfint ni har det och vad härligt att få lite inspiration av er.
    Vi är mitt i byggprcessen och jag har en längre tid försökt att hitta exakt det kaklet ni har i stora badrummet. Det brunrostiga. Vad heter det och var har ni köpt det?

    Supertacksam för svar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan! Vad kul att du fick lite inspiration i bloggen. Kaklet är köpt hos Svenska Kakel och heter Antares. Det finns i några olika färger o den vi har heter 46N (stora plattorna) och 16N (mindre plattor i duschen)

      Radera