lördag 30 juli 2011

Nu tar vi paus

Det blev en målardag igår oxå men vi tog en välbehövlig sovmorgon och nöjde oss med ca 5 timmars arbete. Vi hann måla ytterligare en hög gavel. Det tar lite tid med gavlarna pga av att jag mest står och latar mig längs ner på stegen under tiden som F målar. Marken är inte så jämn och vi vill inte vara med om någon olycka om F skulle sträcka sig för långt ut och stegen slinter iväg. Därför får jag agera tyngd längst ner på stegen :)

Idag fyller F år så nu tar vi trots det fina vädret ett par dagars paus i målandet och åker ut till kusten.

Tidigare i veckan när det bara regnade passade vi på att handla lite till huset. Vi har valt bort bla inredning till tvättstugan och duschväggar pga av att vi inte ville ha det som gick att välja från Vårgårdahus. Shoppingturen resulterade i:

IKEA Udden serie

 Ett kök från ikea. Serien Udden består av rostfria bänkar som man bygger ihop med skåp och hurtsar. Jag håller tummarna för att vår tvättmaskin och tumlare ska få plats under en av bänkarna så att vi får en lång enhetlig rostfri arbetsbänk i tvättstugan.


Macro
Duschhörn i rund modell med tonat glas till det lilla badrummet

Macro
Ett halvt sådant här duschhörn i rak modell till det stora badrummet. Vi ska bara ha en singelvägg och velade länge mellan en fast eller vikbar vägg. Till slut blev det en vikbar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar